CRNA HRONIKA

Preminuo mladić kojeg je maloljetnik iz Bosanske Gradiške udario flašom

U banjalučkom UKC-u

Srna

24.12.2014

Dvadesetogodišnjak čiji su inicijali D.C. iz Laktaša preminuo je danas u Univerzitetskoj bolnici Kliničkog centra Banja Luka, nakon što ga je 14. decembra maloljetnik iz Bosanske Gradiške flašom udario u glavu, nanijevši mu teške tjelesne povrede, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Banja Luka Marija Markanović.

Markanovićeva je istakla da su pripadnici Policijske stanice Bosanska Gradiška po naredbi tužioca za maloljetnike Okružnog tužilaštva u Banjoj Luci uhapsili sedamnaestogodišnjaka iz Bosanske Gradiške.

Osumnjičeni je 14. decembra oko 2.00 sata ispred ugostiteljskog objekta u Novoj Topoli, staklenom pivskom flašom udario u glavu D.C.

Povrijeđeni D.C. je odmah prevezen u Dom zdravlja u Bosanskoj Gradišci, nakon čega je upućen u Univerzitetsku bolnicu Kliničkog centra Banja Luka, gdje je danas i preminuo.

"S obzirom da je riječ o maloljetnom licu sve dalje radnje će se preduzimati prema naredbama tužioca za maloljetnike Okružnog tužilaštva Banja Luka", rekla je Markanovićeva.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.