CRNA HRONIKA

Dvojica maloljetnika od 11-godišnjaka otela 1.200 KM

Prijava zbog iznude

M. M.

29.12.2014

Muškarac inicijala R.Z. iz Foče prijavio je policiji dvojicu petnaestogodišnjaka iz ovog grada, jer su njegovom jedanaestogodišnjem sinu, uz prijetnju fizičkog napada, iznudili 1.200 KM.

On je rekao da su od tog novca, posredstvom osobe inicijala O.N. iz Foče, kupili dva mobilna telefona.

Policijski službenici rade na rješavanju krivičnog djela iznuda.

U mjestu Brus, opština Istočni Stari Grad, nepoznati počinioci provalili su u Volvo, vlasništvo M. B. odakle su ukrali žensku torbu u kojoj se nalazilo 1500 euraa, četiri pasoša, jedna kreditna kartica i dva mobilna telefona, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Policija je obavila uviđaj, a rad na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela se nastavlja.

Policijski službenici sa Sokoca su u subotu su utvrdili da je na lokalitetu Bistrica, u šumi vlasništvo Šumskog gazdinstva "Romanija" Sokolac, bespravno posječeno pet stabala jele i smrče, od čega je polovina ukradena.

Operativnim radom ukradena stabla su pronađena u mjestu Potoci, opština Pale, utovarene u teretno vozilo Tam, bez registarskih oznaka.

Po nalogu dežurnog tužioca, policija je došl na mjesto događaja, te obavila obavila uviđaj, nakon čega su teretno vozilo prevezli na službeni parking Policijske stanice Sokolac.

Nastavlja sa rad u vezi krivičnog djela šumska krađa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.