CRNA HRONIKA

Srbijanac pretučen u Bosanskoj Dubici

U tuči ispred ugostiteljskog objekta

Fena

1.1.2015

U Republici Srpskoj je tokom novogodišnje noći evidentirano je 15 saobraćajnih nezgoda, 19 narušavanja javnog reda i mira, od čega najviše tuča i fizičkih napada, potvrdila je glasnogovnica MUPa- Republike Srpske Mirna Miljanović.

U tuči u Bosanskoj Dubici teške tjelesne povrede zadobio je državljanin Srbije.

Miljanović je potvrdila da je tuča evidentirana protekle noći, oko 2.05 sati, ispred jednog ugostiteljskog objekta, a učestvovale su četiri osobe iz Kozarske Dubice s jedne strane i tri osobe s druge strane od kojih je jedno iz Bosanske Dubice, a ostala dva iz Srbije.

Dvojica učesnika tuče su zadobila lakše tjelesne povrede, a jedna osoba, srbijanski državljanin je prebačen u Univerzitetsku bolnicu Kliničkog centra u Banjoj Luci, gdje su mu konstatovane teže tjelesne povrede.

Policija vodi istragu o ovom slučaju.

U novogodišnjoj noći u RS evidentirana je i jedna teška krađa, te jedno nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici, dva napada na službenu osobu u vršenju službene dužnosti, odnosno u vršenju poslova bezbjednosti, otkrivanju ili lišenju slobode učinilaca krivičnog djela.

Od 15 evidentirano saobraćajnih nezgoda po tri su bile sa posljedicama po osobe i lakše povrijeđene osobe, a 12 samo s materijalnom štetom.

Policija je u novogodišnjoj noći lišila slobode devet osoba.
Oko 2.40 sati u Rudom, policijski službenici su zadržali do otreženjenja S.Ć. iz Beograda koji je upravljao motornim vozilom u saobraćaju pod dejstvom alkohola. Imao je 1,25 promila alkohola u organizmu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.