U potragu za nestalim Josipom Bokšićem uključile se i Oružane snage i policija

Nakon što mu se od petka izgubio svaki trag

Fena/M.M.
19.01.2015 16:05

Oružane snage BiH danas su se aktivno uključile u potragu za nestalim pripadnikom Oružanih snaga BiH vojnikom Josipom (Mate) Bokšićem.

U potragu za nestalim Bokšićem uključena su 53 pripadnika OS BiH.

Osim njih u potragu su uključeni i pripadnici policije Zapadnohercegovačkog kantona, jedinica za podršku MUP-a ZHK-a, civilna zaštita, jedinica za traganje i spašavanje ZHK-a, kao i mještani Širokog Brijega.

 Trenutno spasilačke ekipe provode akciju u širem području mjesta Uzarići, općina Široki Brijeg.
 

Pripadnici Gorske službe spašavanja ranije su saopštili kako su i danas nastavili potragu za dvadesetšestogodišnjim Bokšićem iz širokobriješkog sela Jare, a da bi im se u u potrazi trebali pridružiti i pripadnici Oružanih snaga BiH te specijalne policija.

Vezani tekst: Nestao Josip Bokšić

josip

Nestali Bokšić: Posljednji put viđen u petak oko 16,00 sati

 Prema riječima predsjednik Upravnog odbora Saveza gorskih službi spašavanja u BiH Zdenka Marića, pripadnici GSS-a dosad su vršili potragu na području Mostarskog blata te po okolnim brdima, ali zasad nisu pronašli nikakvih tragove o nestalom.

 - Dosad smo pretraživali metodom brze pretrage na nama interesantnim područjima, no zasad bezuspješno. Međutim pretraga se i dalje nastavlja, a dobili smo informaciju da će se u potragu uključiti vojska i policija – kazao je Marić, izrazivši nadu kako će dobra koordinacija svih strana dovesti do brzog pronalaska nestalog. 

Josip Bokšić posljednji je put viđen u petak oko 16 sati u Jarama. Bio je odjeven u plavu trenirku, sivu duksericu s kapuljačom, a na nogama je imao bijele tenisice. 

 Za mladićem tragaju i mještani, a ako iko ima bilo kakvu informaciju, porodica moli da im javi na broj telefona 063 699 016.

NA VRH