CRNA HRONIKA

Nakon stravične saobraćajne nesreće u Trebinju: Djevojčica se oporavlja u bolnici

Ilija (44) i Nataša (40) Anđelić poginuli u subotu oko 22.30 sati

P. M.

1.2.2015

Dvanasetogodišnja djevojčica čiji su roditelji Ilija (44) i Nataša (40) Anđelić poginuli u subotu oko 22.30 sati u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Trebinje-Bileća u mjestu Mili, zadobila je, srećom, samo lakše tjelesne povrede.

Ovu informaciju za "Avaz" potvrdila je Dragana Zirojević, portparol trebinjske bolnice, dodajući da je djevojčica ugruvana, te da je smještena na hiruško odjeljenje.

Podsjećamo, Anđelići su se vozilom Passat vraćali sa svadbe koja se održavala u svadbenom salonu udaljenom desetak kilometara od mjesta nesreće.

- Passatom je upravljao poginuli Ilija, koji je u jednom momentu iz za sada neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, prešao na drugu stranu kolovoza i sletilo s puta u provaliju. Ilija i Nataša su od zadobijenih povreda preminuli na licu mjesta - kazao je Srđan Vukanović, portparol Okružnog tužilaštva Trebinje.

Pripadnici CJB Trebinje i dežurni tužilac obavili su uviđaj, a uzroci ove nesreće bit će poznati nakon vještačenja.

Dežurni tužilac naredio je da se obavi spoljašnji pregled tijela poginulih supružnika, a ako bude potrebe bit će obavljena i obdukcija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.