CRNA HRONIKA

Sekretar FERK-a Ivica Drežnjak van životne opasnosti

Nakon što je vozilom sletio u provaliju

Fena/M.M.

13.2.2015

Ivica Drežnjak (44) koji je u srijedu navečer doživio tešku saobraćajnu nesreću sletjevši autom u provaliju duboku više od 50 metara, u stabilnom je stanju i izvan životne opasnosti – izjavila je za Fenu glasnogovornica Sveučilišne kliničke bolnice Mostar Andrijana Pandža.

 Dodala je kako Drežnjak više nije na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje, već je prebačen na Kliniku za hirurgiju, gdje se nastavlja njegovo liječenje.

Vezani tekst: Sekretar FERK-a Ivica Drežnjak vozilom sletio u provaliju

Drežnjak, inače sekretar u Regulatornoj komisiji za električnu energiju (FERK) u srijedu u večernjim satima svojim vozilo marke Škoda Oktavija sletio je iz još nerazjašnjenih okolnosti s magistralne ceste Mostar - Čitluk, u mjestu Kobilovača, zadobivši teške tjelesne povrede opasne po život. 

 U izvlačenju unesrećenoga pomogli su pripadnici Vatrogasne jedinice Mostar, nakon čega je vozilom Hitne pomoći prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar.

 Iz PU Mostar kazali su da vozilo Škoda još nije izvučeno iz provalije, ističući kako je na vlasniku da odluči hoće li vozilo uopšte izvlačiti. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.