CRNA HRONIKA

Almir Koso uhapšen zbog ubistva Sedina Kreme u Trnovu

Policija u potrazi za ubicom

M.M. /A. Ka.

16.2.2015

Na području općine Trnovo, u selu Dejčići u večernjim satima došlo je do tuče prilikom koje je došlo do upotrebe hladnog oružja, najvjerovatnije noža.

Tom prilikom, kako saznaje portal "Avaza", smrtno je stradao dvadesetsedmogodišnji Sedin Kremo iz Dujmovića, općina Trnovo.

Kako se moglo čuti od mještana Dejčića, napadač je navodno bio u društvu nepoznate ženske osobe. Prvo je došlo do svađe a zatim i tuče između stradalog i napadača, da bi nešto kasnije Kremo bio pronađen nedaleko od mjesta izbijanja sukoba bez znakova života, a napadač i ženska osoba su pobjegli u nepoznatom pravcu.

Iz policije nam ove informacije nisu mogli ni potvrditi niti demantovati.

- U 20. 05 sati na lokalitetu Dejčića je pronađeno beživotno tijelo S. K. sa jednom ubodnom ranom. Doktorica ekipe Hitne medicinske pomoći je konstatovala smrt. U toku je uviđaj, kao i potraga za zasad nepoznatim počiniocem, kazao je dežurni u Operativnom centru MUP-a KS-a. On je dodao da zasad nije pronađeno oružje kojim je ubistvo počinjeno, ali da se najvjerovatnije radi o nožu.

A. K. je uhapšen u ulici Nekeza Smailagića u općini Novi Grad u Sarajevu oko 2 sata poslije ponoći. Uhapšena je i A. B. (1995), koja će biti ispitana i puštena.

Kako saznaje "Dnevni avaz" riječe je o Almiru Kosi. On je od ranije poznat policiji i u više navrata je hapšen zbog krađe.

 

 

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.