CRNA HRONIKA

SAMO KOD NAS Ljubomir Kojić pretukao i opljačkao Ljubomira Kojića

Izvještaj protiv 20-godišnjaka

M.M.

2.3.2015

Dvadesetogodišnji LJ.K. iz banjalučkog naselja Ribnik uhapšen je nakon što je pretukao svog djeda LJ.K, iz džepa mu oteo novčanik u kojem je bilo 900 KM, a potom pobjegao, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Banja Luka.

Naime, u petak oko 15.30 sati, mladić je došao do djedove kuće gdje ga je fizički napao, udarivši ga šakom više puta u glavu i tijelo, a potom mu uzeo novac i pobjegao.

Policija ga je pronašla i uhapsila u subotu, a tokom rasvjetljavanja razbojništva kod uhapšenog su pronađeni ručna bomba i više metaka različitog kalibra, te drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Policija je o događaju obavijestila dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva u Banjoj Luci, koji je naložio da, nakon kriminalističke obrade, osumnjičeni bude pušten na slobodu, i da u redovnoj proceduri, protiv njega tužilaštvu bude dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima razbojništvo i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Nezvanično, uhapšen je Ljubomir Kojić, koji je pretukao svog istoimenog djeda, a policiji je i odranije poznat po činjenju krivičnih djela.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.