CRNA HRONIKA

Srodnik iz pakla: Ljubomir Kojić ponovo na meti istoimenog unuka

Uhapšen u Podorašnici kod Mrkonjić Grada

M.M.

5.3.2015

Dvadesetogodišnji Ljubomir Kojić iz Ribnika uhapšen je nakon što je u noći sa utorka na srijedu provalio u kuću svog istoimenog djeda (83) i ukrao mu 250 KM, nakon čega je pobjegao.

Policija ga je jučer našla i uhapsila u mjestu Podrašnica kod Mrkonjić Grada.

Nakon krim-obrade Kojić je pušten na slobodu, a protiv njega će nadležnom tužilaštvu biti podnijet izvještaj za krivično djelo teška krađa.

Podsjećamo, Kojića je policija i nedavno hapsila nakon što je pretukao svog djeda i iz džepa mu oteo novčanik u kojem je bilo 900 KM.

Vezani tekst: SAMO KOD NAS Ljubomir Kojić pretukao i opljačkao Ljubomira Kojića

Naime, u petak oko 15.30 sati, mladić je došao do djedove kuće gdje ga je fizički napao, udarivši ga šakom više puta u glavu i tijelo, a potom mu uzeo novac i pobjegao.

Policija ga je pronašla i uhapsila u subotu, a tokom rasvjetljavanja razbojništva kod uhapšenog su pronađeni ručna bomba i više metaka različitog kalibra, te drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Policija je i tada o događaju obavijestila dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva u Banjoj Luci.

On je naložio da, nakon kriminalističke obrade, osumnjičeni bude pušten na slobodu, i da u redovnoj proceduri, protiv njega tužilaštvu bude dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima razbojništvo i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.