CRNA HRONIKA

Uhapšen napadač na dvojicu mladića u pekari "Žitopeka"

Želimir tukao pištoljem

Autor:Ml. D.

18.3.2015

Banjalučka policija uhapsila je Želimira Kostića (24), zvanog Žeka, za kojeg se sumnja da je prošle sedmice povrijedio dvojicu mladića a zatim ispalio dva metka iz pištolja te pobjegao u nepoznatom pravcu.

Iz Centra javne bezbjednosti Banja Luka se, uz navođenje inicijala osumnjičenig, navodi da je tokom kriminalističke obrade utvrđeno da je on, 13. marta oko 3.30 časova, drškom pištolja udario dvojicu mladića a zatim ispalio dva metka u plafon objekta. Kako se nezvanično saznaje, Kostić je pobjegao u automobilu BMW stranih tablica i policija je odmah krenula u potragu za njim.

Međutim, Kostić ima prijavljenu adresu u Skender Vakufu ali veći dio vremena nije na toj adresi nego u Banjoj Luci, čime je potraga za njim bila otežana. Navodno je namjeravao da se preda policiji ali su policajci uspjeli da ga lociraju i uhapse prije nego što je to uradio.

Nakon kriminalističke obrade pušten je da se brani sa slobode a protiv njega će Okružnom tužilaštvu u Banjoj Luci biti upućen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu izazivanje opšte opasnosti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.