CRNA HRONIKA

TUZLA Dvije osobe pucale prema Emiru Kodžagi

Nije bilo povrijeđenih

A. H.

3.4.2015

U Tuzlanskom naselju Sjenjak večeras malo poslije 19:00 sati došlo je do pucnjave u kojoj, prema prvim informacijama, nema povrijeđenih osoba.

Navodno, dvije nepoznate osobe pucale su u Emira Kodžagu, poznatog po nadimku Kodžo, te su nakon ispaljivanja nekoliko hitaca prema njemu pobjegle u nepoznatom pravcu.

- Zasad ne možemo niti demantovati niti potvrditi vaša saznanja. Policija prikuplja podatke o događaju - kazao je operativni dežurni u MUP-u Tuzlanskog kantona. 

Nezvanično saznajemo da se pucnjava dogodila u neposrednoj blizini Tržnog centra Sjenjak u vrijeme kada se na ulici nalazilo dosta građana. Pucnjava je izazvala veliki strah i pometnju među građanima koji su se u to vrijeme nalazili blizu mjesta događaja, te su u panici pobjegli u obližnje haustore.  Istraga je u toku

Inače, Kodžaga je u opsežnoj akciji MUP-a TK u julu 2013. godine uhapšen u grupi od 17 lica koja su osumnjičena za trgovinu opojnim drogama, a prošle godine godine osuđen je na dvije godine zatvora, te nema informacija da li je počeo izdržavati kaznu.

 

 

 

 

 

 

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.