CRNA HRONIKA

Foča: Policija traga za nestalom Rosandom Vuković

Starica iz Miljevine u subotu izašla iz stana i od tada joj se gubi svaki trag

Al. B.

9.4.2015


Osamdesetogodišnja Rosanda Vuković iz Miljevine kod Foče nestala je u subotu, nakon što je oko 8:30 sati izašla iz stana kako bi kupila hljeb. Njen nestanak prijavio je njen sin Nenad nakon čega je fočanska policija pokrenula intenzivnu potragu za staricom. 

Rosanda Vuković visoka je oko 165 centimetara, sitnije građe i kratke sijede kose. Prema opisu datom policiji, na dan nestanka bila je obučena u zelenu jaknu sa slovima i brojevima po rukavima, ispod koje je imala rolku bež boje, donji dio tamno plave trenerke, preko koje je obukla suknju, a na nogama je imala crne opanke. Radi se o senilnoj osobi, koja je često dezorijentirana. 

Vuković je navodno viđena kako stopira za Foču, a prema nekim informacijama koje policija provjerava i na području sela Beleni, na putu Foča - Gacko. 

Iz Stanice javne bezbjednosti Foča upućen je apel građanima da sve informacije prijave najbližoj policijskoj stanici na broj 122. U akciju potrage, kako nam je kazao vođa tima Nenad Ikonić, članovi Spasilačkog kluba „Wolf“ nisu uključeni jer njihov angažman do sada niko nije zatražio.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.