CRNA HRONIKA

Na putu Banjaluka - Klašnice: U sudaru četiri automobila jedna osoba povrijeđena

U banjalučkom naselju Lazarevo

Srna

21.8.2015

Na putu Banjaluka - Klašnice, u banjalučkom naselju Lazarevo, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su se sudarila četiri automobila, a jedno lice je lakše povrijeđeno. 

Saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć oko 3.40 sati na raskrsnici Ulica bulevar Milutina Milankovića i Ivana Gorana Kovačića, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Banjaluka.

Do saobraćajne nezgode je došlo kada je nepoznati vozač sa prednjim dijelom putničkog automobila "pežo", na raskrsnici koja je regulisana semaforima, udario u prednji dio "pasata" koga je vozio R.R. /58/ iz Banjaluke. 

Nakon udaranja u "pasat" vozač je nastavio kretanje u smjeru Klašnica i prednjim dijelom udario u metalni stub ulične rasvjete, a zatim prednjim dijelom u prednji dio parkiranog vozila "pežo".

Od siline udara "pežo" se pomjerio unaprijed i prednjim dijelom udario u zadnji dio vozila "ford mondeo" koje je bilo parkirano. 

Na vozilima je pričinjena znatna materijalna šteta, a nepoznati vozač "pežoa", koji je pričinio saobraćajnu nezgodu, pobjegao je sa lica mjesta.

Uviđaj su obavili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka. Obaviješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio preduzimanje neophodnih radnji na utvrđivanju uzroka nezgode i odgovornosti učesnika.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.