CRNA HRONIKA

PALA U KOMU Pomozite policiji da pronađe vozača koji je automobilom udario djevojku u Starom Vitezu i pobjegao

Poziv za pomoć

Redakcija

9.9.2015

Iz Policijske uprave Travnik poslali su dopis u kojima građane mole za pomoć. U dopisu se kaže: 

U noći 17/18. avgusta 2015.godine oko 1,45 sati, kada je obilježavan prvi dan Ramazanskog bajrama, u ulici 325.Brdske brigade – Stari Vitez, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je nepoznati vozač putničkog motornog vozila ostvario kontakt sa pješakinjom Medinom Đidić rođena 1993.godine iz Viteza.  Tom prilikom djevojka je zadobila teške tjelesne povrede opasne po život, uslijed kojih je 33 dana bila u komi, a još uvijek se nalazi na intenzivnom bolničkom liječenju u Sarajevu.

Službenici kriminalističke policije provode intenzivne mjere i radnje na identifikovanju vozila i vozača, koji je nakon prouzrokovane saobraćajne nezgode napustio lice mjesta, ne pruživši pomoć povrijeđenoj.

Mole se građani koji imaju bilo kakva saznanja o ovoj saobraćajnoj nezgodi ili identitetu vozača, kao i podatke o vozilu /radi se o vozilu tamne boje/, eventualnim očevidcima saobraćajne nezgode i drugim interesantnim podacima, obavijeste kriminalističku policiju PU Travnik na broj 030/518-811, ili putem e-mail adrese: [email protected].

Garantujemo punu anonimnost svih građana koji nam dostave takva saznanja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.