CRNA HRONIKA

CJB IS: Iz puškomitraljeza pucao na automobil

U mjestu Rađevići, opština Rogatica

Srna

21.10.2015

U mjestu Rađevići, opština Rogatica, muškarac sa inicijalima Z.Đ. pucao je iz puškomitraljeza u pravcu putničkog vozila "Opel Vectra", vlasništvo lica R.C, koje se nalazilo pored vozila.

Iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo saopšteno je da je juče Z.Đ. policiji dobrovoljno predao puškomitraljez sa okvirom bez municije i tokom kriminalističke obrade u potpunosti priznao izvršenje pomenutog krivičnog djela. 

U toku je kompletiranje i dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv Z.Đ. biti podnesen izvještaj za krivična djela oštećenje tuđe stvari i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Na Sokocu je nepoznati počinilac juče nasilno ušao u porodičnu kuću vlasništvo lica čiji su inicijali D.V. iz koje je, prema izjavi vlasnika, odneseno 2.100 KM i manja količina zlatnog nakita. 

Policijski službenici preduzimaju potrebne mjere i radnje na identifikaciji izvršioca i rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

Policijskoj stanici Sokolac, juče je jedno lice prijavilo da je na svoj mobilni telefon primilo dvije SMS poruke prijetećeg sadržaja. Policijski službenici su u službenim ptrostorijama izvršili kriminalističko tehničku obradu telefona, vlasništvo oštećenog. 

O događaju je obaviješten dežurni tužilac. Istraga je u toku. 

 

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.