CRNA HRONIKA

BANJA LUKA Pritvorenik u KPZ "Tunjice" umro prirodnom smrću

Saopštenje Okružnog tužilaštva

Fena/Srna

12.2.2016

16:37 Lice čiji su inicijali P.S. (57)umrlo je u pritvorskoj jedinici Kazneno-popravnog zavoda "Tunjice" prirodnim smrću usljed jakog infarkta, potvrdio je direktor Zavoda za sudsku medicinu Republike Srpske Željko Karan. 

 "Preminuli P.S. umro je od posljedica teškog infarkta. Riječ o zapuštenoj osobi, hroničnom alkoholičaru sa cirozom jetre i drugim zdravstvenim problemima", rekao je Karan, koji je izvršio obdukciju tijela preminulog. 
 
Nezvanično, riječ je o Siniši Pavloviću. 

Iz CJB Banjaluka, takođe, su demantovali tvrdnje BN televizije da je prema licu P.S. primijenjena sila, te potvrdili da je ovo lice preminulo prirodnom smrću.

14:04 U pritvorskoj jedinici Kazneno-popravnog zavoda (KPZ) “Tunjice” u Banjoj Luci jučer je oko 18 sati pronađeno beživotno tijelo P.S. (1959.) iz Banja Luke.

Ovoj osobi je jučer rješenjem Osnovnog suda u Banjoj Luci bila određena mjera pritvora zbog produženog krivičnog djela teška krađa, podsjeća se u saopćenju Okružnog tužilaštva Banja Luka.

Uviđaj na licu mjesta obavila je dežurna tužiteljka Okružnog tužilaštva Banja Luka Sanja Guzina zajedno s pripadnicima CJB Banja Luka-Sektora kriminalističke policije.

Tužiteljica je naložila obdukciju beživotnog tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.