CRNA HRONIKA

BILEĆA Muškarac pucao iz automatske puške na policajce

Incident prilikom pokušaja sprječavanja porodičnog nasilja

Autor:P. M.

4.3.2016

Na policijske službenike Policijske stanice Bileća sinoć, 03. marta 2016. godine, pucano je iz vatrenog oružja, prilikom pokušaja sprječavanja porodičnog nasilja u jednoj porodici u Bileći, saopšteno je u CJB Trebinje.

Naime, prilikom izlaska na lice mjesta, po zaprimljenoj prijavi da je došlo do verbalnog nasilja u porodici, policijski službenici su primjetili da se muškarac A.T. udaljava od kuće, upućujući prijetnje po život policijskim službenicima, kao i članovima njegove porodice. Nakon izvjesnog vremena, A.T. je pucao iz automatske puške u pravcu putničkog motornog vozila iza kojeg su bili policijski službenici. Na policijsko naređenje da odbaci oružje, A.T. se oglušio i pobjegao u šumu. Na lice mjesta su odmah izašli i pripadnici Jedinice za podršku Trebinje koji su nakon što se dobrovoljno predao, uhapsili A.T.

U toku je uviđaj na licu mjestu i dokumentovanje krivičnih djela izazivanje opšte opasnosti, napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija koji se stavljaju na teret ovoj osobi.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.