CRNA HRONIKA

Policija traga za nestalom Đenanom Elezović iz Mostara

Izvještaj MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona

Fena

24.3.2016

U protekla 24 sata iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanskog kantona registrirano je šest prijava, navodi se u izvještaju MUP-a HNK-a.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su tri prekršaja, a iz oblasti sigurnosti saobraćaja četiri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila lakše tjelesne povrede.

PU Mostar M.E. iz Mostara prijavio je u srijedu nestanak svoje majke Đenane Elezović (1949), koja je 22. marta oko 17 sati, otišla od kuće i od tada joj se gubi svaki trag.

PP Mostar Centar uposlenik Uniqa osiguranja u Ul. A. Starčevića D.S. prijavio je  pokušaj provale u prostorije navedenog poduzeća.

Policijska ophodnja utvrdila je kako je nepoznata osoba pokušala razvaliti vrata te da je razbijeno staklo s bočne strane, ali da počinitelj nije ulazio u unutrašnjost objekta.

PP Mostar Centar uposlenica poduzeća Alarm Gross E.B. prijavila je otuđenje brojila za struju, kutije s osiguračima, procesora za kameru, jedne nadzorne kamere i reflektora s objekta u izgradnji u naselju Bišće Polje.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.