CRNA HRONIKA

Uhapšeni osumnjičeni za oštećenje džamijske ograde u Gradišci

Nasilničko ponašanje

Fena

1.10.2016

Dejan Cikota, Mile Desančić, Siniša Barišić te jedan maloljetnik lišeni su slobode zbog sumnje da su prethodne noći oštetili ogradu u dvorištu džamije u Gradišci, saznaje Fena.

Ovi mladići su oko 1.30 sati, putničkim vozilom marke Opel, oštetili ogradu na džamiji u Partizanskoj ulici, u Gradišci, pričinivši manja oštećenja.

- Policija je nedugo zatim, u mjestu Gašnica, pronašla putničko vozilo marke Opel u kojem su se nalazili D.C. (1998.), M.D. (1997.) oba iz Gradiške, S.B. (1985.) iz Republike Slovenije i 17-ogodišnjak iz Gradiške - potvrdila je Feni glasnogovornica Centra javne bezbjednosti Banja Luka Marija Markanović.

Nakon uviđaja, dežurni okružni tužilac i tužilac za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, su naložili da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja.

Iz Centra javne bezbjednosti Banja Luka osuđuju svaki vid nasilničkog ponašanja i napada na vjerske objekte te pozivaju građane da se uzdrže od ovakvog ili sličnog ponašanja. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.