CRNA HRONIKA

Iz korita rijeke Lašve izvučena tijela dvojice nestalih mladića iz Zenice, za trećim se traga (FOTO/VIDEO)

Specijalne ekipe s čamcima nastavljaju potragu

Autor:D. PAŠALIĆ

6.2.2017

U koritu rijeke Lašve pronađen je automobil u kojem su bila dva tijela. Kako nam je rečeno oko 10 sati pronađen je automobil Audi. Prema nezvaničnim informacijama, iz rijeke se vidjela guma od automobila koju su uočili timovi MUP-a ZDK. Kako nam je nezvanično potvrđeno tijela pripadaju preksinoć nestalim Zeničanima Huseina Delića i Almena Begovića, dok se za trećim mladićem Amarom Kozlićem traga još uvijek.

Specijalne ekipe su na terenu i trenutno se izvlači automobil. Prema riječima Aldine Ahmić, glasnogovornice MUP-a ZDK, u toku je izvlačenje automobila i to je jedina informacija koju je u ovom trenutku moguće kazati o ovom slučaju.

collage-fotor

Potraga za trojicom mladih Zeničana kojima se od subote izgubio svaki trag je u toku. Na lokalitetu Lašve kod Zenice pronađen je automobil kojim su mladići najvjerovatnije otišli preksinoć u diskoteku.

20170206-111311

Podsjetimo, mladići su u subotu izašli u diskoteku “Label” u Vitezu. Po izlasku iz diskoteke im se gubio svaki trag, zbog čega je porodica sinoć alarmirala javnost putem interneta da im pomognu u potrazi.

 
(VIDEO: Dino PAŠALIĆ)

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.