CRNA HRONIKA

Prethodni vikend 31 saobraćajka u Banjoj Luci

( Ilustracija)

Avaz.ba

27.11.2017

Sedam lica je povrijeđeno u 31 saobraćajnoj nezgodi koje su se prethodnog vikenda desile u Banjoj Luci, saopšteno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Na regionalnom putu Čelinac –Dubrave u mjestu Jošavka Gornja, opština Čelinac jučer se dogodila saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila marke „Reno“ kojim je upravljao S.T.(22) iz Čelinca, a na mjestu suvozača se nalazio D.M.(21) iz Čelinca koji je zbog zadobijenih povreda hospitalizovan u Univerzitetsko kliničkom centru RS.

U mjestu Crna Rijeka, opština Kotor Varoš, u subotu se dogodila s saobraćajna nezgoda u kojoj je B.P. (25) iz Kotor Varoša upravljajući automobilom marke „Audi“ sletio sa kolovoza. Zbog zadobijenih povreda hospitalizovan je u Univerzitetsko kliničkom centru RS.

Sa ciljem održavanja, ali i poboljšanja bezbjednosti u oblasti saobraćaja, u vremenu od 22. do 24. novembra realizovana je akcija „Odnos vozač-pješak“ u kojoj je sankcionsano 305 vozača i 288 pješaka zbog počinjenih prekršaja propisanih Zakonom o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.