CRNA HRONIKA

Podgorica: Oteli i potapali muškarca u Moraču kako bi priznao krađu

Vijesti.me

2.3.2018

Podgoričanin M. I. (32) uhapšen je zbog sumnje da je s još tri nepoznate osobe primorao I. Dž. (38) iz Srbije s boravkom u Podgorici da uđe u vozilo, nakon čega su ga odvezli do mjesta Bioče, gdje su ga, udarajući i potapajući u rijeci Morača, pokušavali natjerati da prizna da je otuđio dvije bušilice.

- Radi se o dvije "Hilti" bušilice koje su otuđene iz stana M. I., u kojem je prethodno otac I. Dž. bio angažiran na određenim zanatskim radovima. Oštećeni je, u strahu za svoj život, priznao da je otuđio pomenute bušilice. Ove osobe su nakon iznuđenog priznanja prestale s maltretiranjem I. Dž. i natjerale ga da uđe u prtljažnik vozila. Potom su ga odvezli do mjesta na kojem stanuje i pustili da ide. I. Dž. je ovom prilikom zadobio lakše tjelesne povrede - saopćila je policija.

Službenici CB Podgorica su, navedeno je, odmah po saznanju za događaj preduzeli mjere koje su rezultirale identificiranjem osumnjičenog M. I., dok se na identificiranju ostalih osoba koje su, kako se sumnja, s njim počinile ova krivična djela, intenzivno radi.

Osumnjičeni M. I. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.