CRNA HRONIKA

Osuđen vođa zloglasne navijačke grupe: "Šta slušate ciganske pjesme, debili!?"

Blic.rs

7.3.2018

Nikola Vavić (26), jedan od vođa Partizanove zloglasne navijačke grupe "Alkatraz", koji je danas pravosnažno osuđen na šest mjeseci kućnog zatvora zbog brutalnog prebijanja djevojke, nasrnuo je na nju i njenog dečka jer su slušali muziku koja se njemu nije dopala, saznaje "Blic".

Naime, Vavić je osuđen na kućni zatvor uz elektronski nadzor zbog brutalnog prebijanja Nataše M. (21), krajem avgusta prošle godine ispred jednog beogradskog splava.

Kako saznajemo, do incidenta je došlo kada je Vavić ispred beogradskog splava ugledao Natašu M. i Nebojšu G. i još dvije osobe kako pjevaju i igraju uz pratnju muzike dvije osobe romske nacionalnosti. Zbog toga im je Vavić dobacio: "šta slušate ciganske pjesme, debili", piše u obrazloženju presude problematičnog Beograđanina.

Na ovu opasku, Nebojša G. mu je odgovorio da nastavi svojim putem, da gleda svoja posla i da oni nikome ne smetaju.

- Okrivljeni Nikola Vavić je tada prišao Nebojši G. i započeli su raspravu međusobno se gurajući - stoji u presudi.

Kako bi spriječila dalji sukob, Nataša M. je stala između njih dvojice, okrenuta licem ka Vaviću.

On je u tom trenutku, mobilnim telefonom koji je držao u ruci, djevojku iz sve snage udario u glavu.

Nataša M. je pala na zemlju i počela da krvari.

Nesretna djevojka je hitno prevezena u bolnicu, gdje su joj konstatirane teške tjelesne povrede, tačnije prijelom lobanje!

Vavić je, inače, jedan od vođa Partizanove navijačke grupe "Alkatraz". U decembru se nagodio sa Trećim osnovnim tužilaštvom da za kaznu od šest mjeseci kućnog zatvora uz nanogicu - prizna da je u junu ove godine ispred jednog beogradskog splava Nataši M. (21) nanio teške povrede udarcem u glavu.

Prema sporazumu, on u kućnom zatvoru treba biti pod elektronskim nadzorom, odnosno da nosi elektronsku narukvicu oko noge, preko koje će pratiti njegovo kretanje.

Vavićevi advokati odrekli su se prava na žalbu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.