DROGA

Podgorica: U napuštenom vozilu pronađeno oko 90 kg skanka

Uprava policije Podgorice

Vijesti.me

14.3.2018

Službenici policijskog Odsjeka za borbu protiv droge pronašli su vozilo u kojem se nalazilo oko 90 kilograma skanka i rade na identifikaciji osobe koje je upravljala vozilom.

Kako je saopćeno iz Uprave policije, službenici su 12.03.2018. u večernjim satima na Starom Aerodromu u Podgorici pronašli napušteno vozilo marke Lada Niva, pljevaljskih registarskih oznaka u kome se nalazilo više PVC džakova. 

- Policijski službenici su, u koordinaciji i po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, a shodno naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršli pretres pronađenog putničkog motornog vozila. Prilikom pretresa pronašli su četiri veća PVC džaka i jednu veću putnu torbu, a u kojima se nalazilo ukupno 101 pakovanje sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje, za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, tipa skank, ukupne težine od gotovo 90 kilograma - navodi se u saopćenju. 

- Pronađena opojna droga bit će upućena u Forenzički centar radi vještačenja - zaključeno je u saopćenju Uprave policije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.