Oglasio se otac Nataše Bekvalac, uputivši potresnu poruku javnosti

Kurir.rs
15.04.2018 16:12

Dragoljub Bekvalac je rekao da su trenutno svi zajedno, da je Nataša stalno uz kćerke Hanu i Katju, te da se cijela porodica usredsredila na to da joj pomogne barem emotivno, a fizički oporavak će doći sam po sebi.

Nataša Bekvalac oporavlja se u krugu porodice u stanu na beogradskom Dedinju nakon što ju je u noći između petka i subote mučki isprebijao njen suprug Luka Lazukić.

Pjevačicin otac Dragoljub Bekvalac kaže da su na njegovoj kćerki vidljivi tragovi nasilja i da se trenutno u porodici Bekvalac niko ne osjeća dobro.

- Ne može čovjek biti dobro poslije ovakve tragedije. Niko od nas nije dobro. Na Natašinom tijelu vidljivi su tragovi nasilja i trenutno samo mislimo o njenom oporavku - priča Dragoljub Bekvalac.

- Nataša je javna ličnost i trenutno je u žiži javnosti zbog ovog incidenta tako da vas molim da nas razumijete što još ne želi pričati o ovoj temi niti da se medijski eksponira. Međutim, mogu da vam kažem da se nadamo da će upravo ova nesreća koja se dogodila jednoj javnoj ličnosti probuditi nadležne. Mi smo pravna država, vjerujemo u naše zakonodavstvo i nadamo se da će nadležni odreagirati na adekvatan način jer je krajnje vrijeme da se stane ukraj nasilju u porodici, potreseno priča Natašin otac.

Prema njegovim riječima, ljudi moraju shvatiti da nasilje u porodici ne pogađa samo običan svijet, već da je to problem širih razmjera kome se mora stati na put.

- Moramo postati svjesni toga da se to može desiti svima i bojim se da takve stvari ne uzmu previše maha ukoliko pravosudni organi ne budu na sve takve slučajeve reagirali brzo i primjereno. Moja poruka je jasna: "Nasilju u porodici se mora stati na put", rekao je skrušeno Dragoljub Bekvalac i izvinio se što možda previše emotivno reagira u ovoj situaciji.

Samo je kratko dodao da se nada da će ova agonija brzo proći i da će se njegova kćerka brzo oporaviti, a da će pravosuđe uzeti stvar u svoje ruke i riješiti ovaj slučaj.

NA VRH