SREMSKA KAMENICA Određene mjere pritvora

Uhapšen jer je silovao kćerku, policija otkrila da je obljubio i sina

Blic.rs
17.04.2018 12:40

Jovica Š. (46) uhapšen je prije nekoliko dana zbog sumnje da je napastvovao i silovao kćerku (10) u iznajmljenom stanu u kom su živjeli u Sremskoj Kamenici. Međutim, ubrzo nakon saslušanja policija je otkrila da je otac monstrum obljubio i svog dvanaestogodišnjeg sina!

Kako "Blic" nezvanično saznaje, kad god bi mu se ukazala prilika otac monstrum je primoravao i sina da ga oralno zadovoljava. I njemu je, kao i kćerki, prijetio da će ga brutalno pretući ako nekome otkrije šta se dešava iza zatvorenih vrata njihovog stana.

Kako je "Blicu" potvrđeno u novosadskom Višem javnom tužilaštvu, protiv osumnjičenog je pokrenut postupak zbog krivičnog djela obljube na štetu dvoje djece i određen mu je pritvor do 30 dana zbog bojazni da može utjecati na svjedoke i zbog uznemirenja javnosti.

Prema nezvaničnim informacijama, Jovica Š. je osumnjičen da je tokom dužeg vremenskog perioda pod prijetnjom batinama tjerao djecu na protivprirodni blud. Monstrum inače ima osmero djece!

- U predistražnom postupku utvrđeno je da je Jovica Š. sa bivšom suprugom imao osmero djece. Dvoje djece koja su zlostavljana pripala su njemu, dvoje djece ostalo je kod bivše supruge, a četvero djece nalazi se u hraniteljskim porodicama. Prema preliminarnim rezultatima istrage, druga djeca nisu bila zlostavljana – priča za "Blic" izvor koji je upoznat sa ovim slučajem.

NA VRH