CRNA HRONIKA

Davor Dragičević iskreno: Imam informacije da mi je dijete udavljeno

BN TV

23.4.2018

Odgajao sam dijete kako sam mogao, radio sam dva posla istovremeno. Država je ubila moje dijete. Moju dušu. Ako vam to liči na stranog plaćenika i na teroristu, svako neka kaže slobodno, jasan je Davor Dragičević.

- Želimo istinu i pravdu, ko god stoji iza ubistava, mora odgovarati - istakli su roditelji stradalih Davida Dragičevića i Nikole Đurovića u emisiji "Izazovi" BN televizije.

Istakli su da politikantstva nema i da informacije koje su se pojavile u režimskim medijima, da strane službe spremaju haos u Banjoj Luci i udar na Republiku Srpsku, su čista izmišljotina.

David Dragičević je brutalno ubijen, tvrdi Davor Dragičević.

Otac nastradalog mladića navodi ko su saučesnici tog zločina:

- Saučesnici i ubice u tom predmetu su Filip Ćulum, Đorđe Rađen, ukućani Velibora Janjetovića, Darko Ćulum, Darko Ilić. Dragan Lukač i tužilac Dragan Vrećo. Oni su saučesnici u predmetu ubistva Davida Dragičevića - rekao je Davor.

Davidov otac naglašava da ima informacije da je njegovo dijete udavljeno i mučeno.

- Imam informacije i dokazat ću da je dijete udavljeno, mučeno i maltretirano. Vidjeli ste na slikama metode koje su samo znane pripadnicima MUP-a i Tužilaštva - rekao je i dodao da iza njega ne stoje plaćenici te da samo želi istinu i pravdu.

- Ja sam borac prve kategorije i ratni vojni invalid. Učestvovao sam u stvaranju ove države. Od države sam dobio sedam kredita, jedan još vraćam, nogu kraću 3,5 centimetra, narušeno zdravlje, a posao nisam nikad dobio - jasan je Davor Dragičević.

Otac stradalog Nikole Đurovića, Darko, već godinama tvrdi da je Nenad Radinković, kojem je Vrhovni sud RS u avgustu 2013. godine potvrdio kaznu od četiri godine zatvora zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj je Nikola poginuo, nije upravljao vozilom.

Đurović navodi da posjeduje dokaze da je sporno vozilo bilo iznajmljeno na ime Vlade Republike Srpske.

- Saobraćajna nesreća dogodila se s četiri vozila, četvrto je Stanislava Čađe. On je izazvao udes udarivši Audija otpozada, što pokazuju fotografije MUP-a RS - kaže Đurović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.