PUCNJAVA

Zagreb: Sišao je s motora, došetao do čovjeka u kafiću i upucao ga!

24sata.hr

27.4.2018

Na zagrebačkoj Trešnjevci u kafiću prekoputa parka Stara Trešnjevka i stotinjak metara od Policijske stanice u Nehajskoj nešto prije 13 sati čula se pucnjava.

- U 12.50 sati u Sedmu policijsku stanicu u Zagrebu došao je muškarac koji je ranjen vatrenim oružjem, prevezli su ga u bolnicu, a istraga je u toku - potvrdila je policija.

Neslužbeno se saznaje da je ranjeni muškarac u kritičnom stanju, a napadač je, navodno, uhapšen.

- Muškarac je došao motorom do kafića "Valentino" u Nehajskoj. Sišao je s njega, izvadio pištolj koji mu je bio skriven ispod majice i upucao drugog muškarca koji je s nekom djevojkom sjedio na terasi. Nastala je opća panika, muškarac je pao na pod i svi su dotrčali do njega. Napadač se mirno vratio do motora i pobjegao prema Ozaljskoj - rekla nam je jedna od svjedokinja pucnjave.

Dotrčali su policajci iz obližnje stanice te su ranjenog muškarca odveli do stanice zajedno sa ženom. Po njega je došla Hitna pomoć te ga je odvezla u bolnicu.

Radnice iz susjednog lokala kažu kako su čule vrisak, a konobar iz kafića tvrdi da u njemu nikad nije bilo nikakvih problema.

Prema opisu koji smo dobili od svjedoka, napadač je muškarac visine oko 180 centimetara, srednje tjelesne građe, kratko ošišan i obrijan. Imao je crno-sivu majicu, na leđima je nosio ruksak te je vozio crni veći motor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.