HOROR

Ruski tinejdžer zaklao ženu na ulici: Htio sam vidjeti kako je to ubiti nekoga

Index.hr

3.5.2018

Dječak iz Moskve, opsjednut kompjuterskim igrama, priznao je da je nožem ubio djevojku koju je zaskočio dok je podizala novac s bankomata - zato što je htio osjetiti kako je to ubiti nekoga.

Aleksej Maksimov izbo je 21-godišnju Dariju Evdokimovu nekih desetak puta kuhinjskih nožem u vrat, prsa, glavu i oči. Ovaj 15-godišnjak policiji je rekao kako je htio “reprizirati scenarij iz svoje omiljene kompjuterske igre”, prenose ruske novine.


Nadzorna kamera je uhvatila posljednje trenutke nesretne djevojke prije nego je poremećeni dječak sustigao i zaklao.

- Nisam je htio ubiti, nisam to namjeravao. Ali, glas u meni rekao mi je da moram to napraviti. Uvijek sam htio vidjeti kako je to kad osoba umre od tvoje vlastite ruke - rekao je policiji.

Pobjegao je s mjesta zločina nakon što je ukrao 30.000, koje je njegova žrtva podigla na bankomatu.


Otišao je kući, ali policija ga je pronašla zahvaljujući nadzornim kamerama koje su ga uhvatile putem, kao i signalu njegovog mobitela. Kad su upali u kuću, policajci su ga zatekli kako mirno igra svoju omiljenu igru PUBG - Player Unknown’s Battlegrounds.

Nije se opirao hapšenju i brzo je priznao ubistvo. Njegovi roditelji bili su šokirani i rekli kako nikad prije nije imao problema s kriminalom.

Evdokimova je bila studentica na Sveučilištu u Moskvi. Njen dečko došao je na mjesto zločina nedugo nakon što je ubijena i kolabirao od šoka.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.