JEZIVO

Mladić kod Loznice sebi zadao osam uboda nožem u grudi

Informer.rs

21.5.2018

Tridesetogodišnji J. J. iz Donjih Nedeljica kod Loznice u ponedjeljak, 15 minuta iza ponoći, izdahnuo je u lozničkoj bolnici od povreda koje je sam sebi zadao nožem sat i po ranije u porodičnoj kući, saznaju Novosti u OJT u policiji.

Tužilac koji je radio uviđaj naložio je obdukciju, poslije koje će, i zvanično, biti poznato kako je smrt nastala. Ali, prema većini upućenih, nema dileme da je riječ o samoubistvu.

Prema našim saznanjima, J. J. je oko 22 časa kuhinjskim nožem, dužine 25 centimetara, zadao sebi osam udaraca u lijevi dio grudnog koša.

Ukućani su alarmirali Hitnu pomoć, koja je brzo stigla. Ljekari su se borili za njegov život, ali su petnaestak minuta iza ponoći mogli samo konstatirati smrt.

U kući gdje se to dogodilo i oko nje, u ponedjeljak skoro da nije bilo „žive duše". Otac, majka i sestra spremaju sahranu, a prije nje potrebne papire. Šokirani su i potreseni, kako nam reče jedan njihov poznanik, „do neba". Naznaka da će se ovako nešto dogoditi nije bilo ni u naznakama.

- Bio je odličan učenik i student, mislim da je završio Ekonomski fakultet, i to državni, uvijek je bio miran, povučen, ali kulturan i prostojan svugdje i na svakom mjestu - kaže jedan mještanin Nedeljica, moleći za anonimnost.

- U kući su se dobro slagali, solidno su živjeli, divne su komšije i ljudi. J. J. je u posljednje vrijeme radio u jednoj izvozničkoj fabrici u Loznici - dodaje on.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.