NOVI ZLOČIN

Jezivi detalji ubistva: Ušao u Policijsku stanicu i mirno rekao - ''Ubio sam Jadranku!''

Večernji.hr

23.5.2018

''Ubio sam Jadranku!'' - rekao je policajcima 45-godišnji D. B. nakon što je u srijedu, oko dva sata ujutro, mirno ušao u Policijsku stanicu Petrinja.

Policajci su ga odmah uhapsili, a patrola je nedugo zatim u kući Jadranke Šošić (43) i pronašla njeno tijelo. Ubijena je nožem oko 1.30 sati.

Ubio ju je 6 sati nakon što mu je zahvalila jer je “čuva od sveg zla koje postoji”.

Motiv zbog kojeg je D. B. odlučio ubiti Jadranku, s kojom je živio nekoliko godina, još nije poznat. Susjedi u ulici Slavoljuba Kostinčera ostali su zatečeni događajem. Većina ih je tek od novinara saznala da im je komšinica ubijena, jer je uviđaj proveden u gluho doba noći te nije bilo nikakvih vidljivih tragova da se u kući nekoliko sati prije toga dogodila tragedija.

Tek je jedna susjeda rano ujutro vidjela kako odvoze tijelo iz kuće koju je Jadranka sagradila sa svojim bivšim suprugom. Niko nije ništa čuo, nikakvu svađu, a malo znaju o Jadranki i njenom ubici.

- Ona je iz Bosne, iz okolice Dervente. Tu se doselila sa suprugom od kojeg se razvela prije dosta godina. Djeca joj žive u Njemačkoj, nedavno je imala svadbu sina. Nije bila pričljiva, a tu je sada živjela s tim novim, o njemu ne znamo ništa – rekla nam je jedna od susjeda koja kaže kako nisu inače primijetili da su se svađali.

No, jedan susjed nam je rekao da je trzavica ipak bilo zbog ljubomore Jadrankinog novog partnera. Policija, potvrđeno je, nema nikakvih zabilježenih slučajeva narušavanja javnog reda i mira ili nasilja u njihovoj nevjenčanoj zajednici. Četrdesetpetogodišnji D. B. sada je u pritvoru, a istragu provodi kantonalna državna odvjetnica u Sisku.

U posljednjih trideset dana ovo je već treće ubistvo koje je počinio partner. Dana 24. aprila muž je ubio suprugu, majku sedmero djece, nedaleko od Lipika te zapalio nju i kuću, a 20. maja partner je oštrim predmetom ubio 39-godišnju partnericu u zagrebačkim Gajnicama.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.