CRNA HRONIKA

Detalji ubistva kuma Luke Bojovića: Na licu mjesta uplakana žena, Dragoslav likvidiran dok je razgovarao telefonom

Telegraf.rs.

Telegraf.rs

29.5.2018

Dragoslav Miloradović (44), blizak saradnik i kum Luke Bojovića, ubijen je u pucnjavi u Višnjičkoj ulici ispred svoje autopraonice. Ubice su mu prišle na motoru i izrešetale ga dok je pričao mobilnim telefonom. Kako navode mediji, motor je pronađen zapaljen. 

Ubica je na čovjeka ispalio veći broj metaka i pobjegao motociklom. Policija se dala u potjeru za izvršiocem ubistva i na teritoriji cijelog grada proglasila akciju "Vihor". Kako prenose neki mediji, u pitanju su dvojica napadača koja su poslije ubistva pobjegla ka Pančevačkom mostu. S ubijenim Miloradovićem je u trenutku ubistva bila jedna ženska osoba, piše Telegraf.rs.

Na licu mjesta je reporter Telegrafa koji javlja da je došlo do manjeg incidenta. Jedan muškarac je uletio kod policije, htio da ode do tijela, pa ga je nekoliko policajaca spriječilo u tome. Umiješao se i mladić koji je već bio na licu mjesta i smirivao ga.

Na licu mjesta je i advokat Borivoje Borović s prijateljima ubijenog.

Protiv ubijenog Dragoslava Miloradovića bile su podnošene krivične prijave za nedozvoljeno držanje oružja i falsificiranje dokumenata.

Prema riječima ljudi iz kraja, dvojica sumnjivih muškaraca viđena su kako se motaju po žbunju oko praonice.

Ubijeni Miloradović je stajao pored auta i pričao mobilnim telefonom. U jednom trenutku, napadači su mu prišli na motoru, izrešetali ga i pobjegli. Napadači su bili skriveni ispod kaciga koje su nosili.

Dragoslav Miloradović je odranije poznat policiji, krivično je gonjen za oružje i falsificiranje dokumenata, a imao je veze i s narkoticima. Grupa Luke Bojovića brojala je 13 osoba, operirala je, osim u Srbiji, u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Rumuniji, kao i u Holandiji, Švicarskoj, Španiji i SAD. Kao „sigurne zemlje“ u kojima su se krili bile su Španija i Holandija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.