Uhapšeni mafijaši u Užicu: Brutalno pretukli čovjeka tražeći mu 11.000 eura, 15 dana ranije napali i fudbalera Filipa Kostića

KRIMINAL

Uhapšeni mafijaši u Užicu: Brutalno pretukli čovjeka tražeći mu 11.000 eura, 15 dana ranije napali i fudbalera Filipa Kostića

U policijskoj akciji na teritoriju Užica uhapšena su tri muškarca zbog sumnje da su oko 13 sati u bašti jednog kragujevačkog kafića brutalno pretukli Marinka M. (36) i dali mi rok od sat da im donese 11.000 eura.

U suprotnom, zaprijetili su da će mu napasti porodicu. Marinko M. je završio u bolnici. Odmah po saznanju šta se dogodilo, policija je krenula u akciji i u saradnji s Tužilaštvom, za sada su uhapšena tri napadača zbog zlostavljanja i mučenja i pokušaja iznude.

Za četvrtim se traga. Zanimljivo je da se među huliganima koje je prijavio pretučeni Marinko M. nalaze Miro J.(31) i Novak T.(27), koji su prije 15 dana uhapšeni zbog sumnje da su ispred jednog restorana u Kragujevcu pretukli nekoliko ljudi, među kojima su bili i srbijanski fudbalski reprezentativac Srbije Filip Kostić i njegov rođak.

Policija je tada podnijela krivične prijave protiv Mira J. i Novaka T. zbog nanošenja teških povreda.

Međutim, pušteni su da se brane sa slobode odlukom sudije za prethodni postupak, iako obojica imaju ozbiljan kriminalni dosje.

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

Povezano
NA VRH