KRIMINAL

Uhapšeni mafijaši u Užicu: Brutalno pretukli čovjeka tražeći mu 11.000 eura, 15 dana ranije napali i fudbalera Filipa Kostića

Informer

6.6.2018

U policijskoj akciji na teritoriju Užica uhapšena su tri muškarca zbog sumnje da su oko 13 sati u bašti jednog kragujevačkog kafića brutalno pretukli Marinka M. (36) i dali mi rok od sat da im donese 11.000 eura.

U suprotnom, zaprijetili su da će mu napasti porodicu. Marinko M. je završio u bolnici. Odmah po saznanju šta se dogodilo, policija je krenula u akciji i u saradnji s Tužilaštvom, za sada su uhapšena tri napadača zbog zlostavljanja i mučenja i pokušaja iznude.

Za četvrtim se traga. Zanimljivo je da se među huliganima koje je prijavio pretučeni Marinko M. nalaze Miro J.(31) i Novak T.(27), koji su prije 15 dana uhapšeni zbog sumnje da su ispred jednog restorana u Kragujevcu pretukli nekoliko ljudi, među kojima su bili i srbijanski fudbalski reprezentativac Srbije Filip Kostić i njegov rođak.

Policija je tada podnijela krivične prijave protiv Mira J. i Novaka T. zbog nanošenja teških povreda.

Međutim, pušteni su da se brane sa slobode odlukom sudije za prethodni postupak, iako obojica imaju ozbiljan kriminalni dosje.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.