NASILJE

Vezao me kablom od fena i počeo šakama udarati u glavu: Stravična priča pretučene djevojke u Srbiji

Blic.rs

9.6.2018

Ljiljana Trivković (30), koju je prije dva dana brutalno pretukao njen bivši momak Pavo Popović (36), i ranije je bila žrtva nasilja, ali torturu, kako kaže, nije prijavila jer se plašila.

U potresnoj ispovesti za "Blic" Ljiljana je ispričala šta se desilo prije dva dana kada je njen momak brutalno pretukao u stanu.

- On je bio na nekoj žurki i pozvao me da dođem po njega oko šest ujutru. Oko 8.30 sam ipak otišla po njega, čekala sam ga da izađe ali nije ga bilo. Vratila sam se nazad. On je taksijem došao pravo kod mene, inače živi iza moje zgrade. Vidjela sam ga kako izlazi iz taksija i bijesan skida majicu i vezuje oko ruke. Sišla sam dole da ne bi ušao u moj stan ali je on samo prošao mimo mene - priča za „Blic“ Ljiljana.

Kako kaže, on je uletio pravo u stan razvalivši vrata, i počeo da baca njene stvari kroz prozor. Ona je izašla iz stana i krenula u njegov da mu se osveti na isti način.

- Predomislila sam i vratila se. Imala sam šta da vidim. Dim je kuljao, mislila sam da je zapalio stan. Uletjela sam unutra, ali tamo nije bilo nikog. Tek sam onda vidjela da su mi sve stvari polomljene i preturene, a napolju su gorele bačene stvari. Legla sam na krevet, pokušala da se smirim, kada je on najednom uletio - priča ona.

Ljiljana kaže da je istog momenta, Pavo počeo da je udara po licu, po glavi...

- Vezao mi je noge kablom od fena i tukao me sve dok se nisam onesvestila. Takvu me je našla komšinica, a ubrzo su stigli vatrogasci, hitna pomoć... - navodi ova djevojka koja kaže da je i ranije bila žrtva njegovog bijesa, te da ju je do sada nekoliko puta tukao čak i pred drugim ljudima.

Da nije završila kod doktora sa očiglednim modricama od prebijanja koje nam je i jučer pokazala, pitanje je da li bi i ovaj slučaj nasilja završio u policiji, s obzirom na to da je Ljiljana do sada uvijek šutila.

- Tukao me je i ranije, slomio mi je jednom rebro. Nisam smjela da ga prijavim, jer sam se plašila i zato što sam ga volila. Nije bio takav kada smo se upoznali, od 2012. smo zajedno, nisam vjerovala da se toliko promijenio - navodi ova djevojka inače fitnes istruktorka.

Majka djevojke, Bogdanka Đurić kaže za „Blic“ da je više puta govorila kćerki da se otrgne.

- Posljednjih godinu dana se sekiram za to kroz šta prolazi moja kćerka, ali ona nije prihvatala moje savjete. Nije htjela da me sluša - tiho priča majka dok gleda u rane svog starijeg djeteta.

Kako navode, slučaj je u policiji a predale su i medicinski izvještaj.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.