SRBIJA

U novom kriminalnom obračunu u Beogradu u eksploziji vozila likvidiran Siniša Milić, rođen u BiH

Vozilo koje je eksplodiralo

Srbijadanas.com

19.6.2018

Stravičan prizor mogao se vidjeti danas oko 13 sati u Beogradu kada je tokom vožnje eksplodirao automobil! Kako saznaje portal Srbijadanas.com, likvidiran je Siniša Milić, pripadnik kriminalne grupe Filipa Koraća.

Svjedoci govore da je Milić, zarobljen u džipu, vrištao do posljednjeg daha. 

- Dobili smo informaciju da je došlo do eksplozije - rekli su iz Hitne pomoći.


Kako je navedeno, Hitna pomoć je u Urgentni centar prevezla osobu iz automobila koja nije davala znake života.

Ljudi koji su bili na licu mjesta kažu da je sve izgledalo veoma strašno i da vjeruju da je podmetnuta bomba ispod automobila, dok gosti obližnjeg lokala tvrde da se sve zadrmalo kada je došlo do eksplozije.

Planirao napad na Vučića

Milić je 2015. godine uhapšen pod sumnjom da je planirao napad na Aleksandra Vučića, nakon što je osam puta za manje od 24 sata zatečen u automobilu marke Audi A8 u blizini adrese na kojoj predsjednik stanuje.

On je tada u policiji pet puta mijenjao iskaz, a posljednji put je dao indicije da je premijera držao pod prismotrom za nečiji račun, pisali su mediji.

Milić je rođen 1973. godine u Šekovićima u Bosni i Hercegovini, ali je već više od 20 godina nastanjen na relaciji Beograd - Podgorica - Bar.

Do 2009. godine bio je pripadnik specijalnih antiterorističkih jedinica, prvo Republike Srpske, a potom i Republike Srbije.

Od 2010. godine zvanično je zaposlen u podgoričkoj agenciji za lično osiguranje ''Conccot'', dok je u policiji Crne Gore označen kao jedan od naistaknutijih članova barsko-budvanskog kriminalnog klana, kome je radno mjesto u privatnoj agenciji samo "pokrivalica" za mutne radnje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.