CRNA HRONIKA

Državljanka Bosne i Hercegovine u autu pokušala unijeti više od 10 kilograma marihuane u Hrvatsku

Ilustracija

Index.hr

20.6.2018

Policijski i carinski službenici su prilikom redovnog nadzora na graničnom prijelazu Slavonski Brod, na ulazu u Republiku Hrvatsku 18. juna oko 21.55 sati, između ostalih, kontrolirali 35-godišnjakinju (državljanka Bosne i Hercegovine), koja je upravljala privatnim automobilom bh. registracijskih oznaka.

Policijski službenik je prilikom kontrole izrazio sumnju da 35-godišnjakinja preko granice krijumčari opojnu drogu te izdvojio vozačicu i vozilo radi daljnjeg pregleda. Sumnje policijskog službenika su potvrđene te su policijski i carinski službenici prilikom pregleda u unutrašnjosti odbojnika vozila uočili skrivene pakete u kojima se nalazila opojna droga.

Daljnjim zajedničkim radom i pretragom policije i carine, a temeljem naloga Županijskog suda Slavonski Brod, pronađeno je 28 paketa (pojedinačne težine od 200 grama do 1 kg), ukupne težine 10,3 kilograma opojne droge marihuane.

Policijski službenici su dovršenim kriminalističkim istraživanjem potvrdili sumnju da je 35-godišnjakinja počinila krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet droga, a danas će biti predata u Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.