SRBIJA

Nakon što je otet, novinar Stefan Cvetković napadnut sinoć u centru Bele Crkve

Fena

10.7.2018

Srpski novinar Stefan Cvetković napadnut je sinoć oko 21.30 sati u centru Bele Crkve.

Cvetković je rekao da je sjedio s prijateljima u kafiću u Beloj Crkvi, kada mu je prišla nepoznata osoba i metalnim predmetom udarila ga po glavi.   

On je kazao da je potom pokušao pobjeći s mjesta događaja, ali da je napadač pokušao da ga pregazi automobilom.

Cvetković je danas na svom Facebook profilu objavio da je policija utvrdila identitet kriminalca koji ga je napao, navodno se radi se o Srđanu Zlatanoviću.




Na fotografiji koju je Cvetković objavio na svojoj Facebook stranici vidi se da je iznad lijevog oka zadobio posjekotinu, koja krvari.

Cvetković je kazao da se trenutno nalazi u Rumuniji, u koju se, kako je naveo, sklonio zbog svoje sigurnosti i da je prije dva dana povučeno policijsko osiguranje uz obrazloženje da mu sigurnost nije ugrožena.

Podsjetimo da je nestanak novinara Stefana Cvetkovića bio prijavljen 13. juna kasno uvečer, a visoki državni funkcioneri su 15. juna rano popodne saopćili da je Cvetković pronađen.

Cvetković je 19. juna u Beogradu održao konferenciju za novinare na kojoj je ostao pri svojim tvrdnjama da su ga otela trojica nepoznatih ljudi, od kojih su dvojica na glavi imali maske, a treći koji nije nosio masku je imao "nešto slično policijskoj znački".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.