NESREĆA

Dizalicom izvučen prevrnuti autobus na cesti Mostar - Stolac

bljesak.info

Bljesak.info

1.8.2018

Dva sata nakon prometne nesreće izvučen je autobus koji je sletio s ceste vozeći na relaciji Mostar-Stolac. Autobus je velikom dizalicom izvučen na cestu, nakon čega je prevezen u Mostaru. Za vrijeme akcije izvlačenja djelatnici MUP-a HNŽ u potpunosti su zaustavili promet na dionici Mostar-Stolac.



Podsjetimo, više osoba ozlijeđeno je u slijetanju autobusa na cesti između Mostara i Stoca. Autobus je sletio s ceste, nakon čega se prevrnuo na bok i ostao u kanalu pokraj ceste. Neslužbeno smo doznali kako je više osoba ozlijeđeno te kako su vozilima hitne pomoći prebačeni u zdravstvene ustanove na području Mostara. Radi se o autobusu tvrtke Autoprevoz Mostar, a nesreća se dogodila oko 18.00 sati.

Podsjetimo, više osoba ozlijeđeno je u slijetanju autobusa na cesti između Mostara i Stoca. Autobus je sletio s ceste, nakon čega se prevrnuo na bok i ostao u kanalu pokraj ceste. Neslužbeno smo doznali kako je više osoba ozlijeđeno te kako su vozilima hitne pomoći prebačeni u zdravstvene ustanove na području Mostara. Radi se o autobusu tvrtke Autoprevoz Mostar, a nesreća se dogodila oko 18 sati.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.