KRAĐA Beranska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv dvojice mladića

Maloljetnik iz BiH s vršnjakom iz Crne Gore ukrao automobil

Srna
25.08.2018 07:37

Foto: Ilustracija

Beranska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv dvojice maloljetnika, od kojih je jedan iz BiH, zbog sumnje da su ukrali automobil.

Iz Uprave policije Crne Gore saopćeno je da su službenici Centra bezbjednosti Bijelo Polje danas kontrolirali vozilo marke Golf 2 beranskih registarskih oznaka kojim je upravljao 16-godišnjak iz tivta, čiji su inicijali L. Ž., dok se na suvozačevom mjestu nalazio M. L. (17) iz BiH, s prebivalištem u Kotoru.

Ove osobe nisu posjedovale dokumentaciju na osnovu koje bi se mogao utvrditi njihov identitet, a ni godine starosti, pa su privedene u prostorije Centra bezbjednosti - ističe se u saopćenju i dodaje da je vozilo isključeno iz saobraćaja jer su policajci posumnjali da je ukradeno. 

Dežurna služba Centra bezbjednosti Berane obavijestila je kolege iz Bijelog Polja da je R. K. iz Berana prijavio da su mu u toku noći nepoznate osobe ukrale vozilo, a ispostavilo se da je riječ o Golfu, kojim su upravljali maloljetnici.

Iz policije navode da su osumnjičeni i vozilo predati pripadnicima Centra bezbjednosti Berane radi poduzimanja daljnjih mjera i radnji.

- O događaju je obaviješten državni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama koji je naložio da protiv L. Ž. i M. L. bude podnesena krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da su počinili ovo krivično djelo - ističe se u saopćenju i dodaje da je vozilo vraćeno vlasniku.

NA VRH