ISTRAGA Policija radi na rasvijetljavanju slučaja

Novosađaninu zapaljen automobil u centru Banje Luke

Vozilo je vlasništvo rentakar agencije iz Njemačke, a koristio ga je Jovan Šovljakov, koji je privođen zbog droge

O. Ma.

Na Fordu nastala ogromna šteta


Automobil Ford Max, s njemačkim registarskim tablicama, izgorio je jučer na parkingu u ulici Nikole Pašića u Banjoj Luci i sve ukazuje na to da je požar podmetnut.

Vozilo je vlasništvo rentakar agencije iz Njemačke, a, kako saznajemo, koristio ga je Jovan Šovljakov iz Novog Sada, koji je privođen u Banjoj Luci zbog posjedovanja narkotika.  U PU Banja Luka navode da je vozilo planulo oko pet sati i da se tačan uzrok požara utvrđuje. 

- Obavljen je uviđaj i preduzimaju se sve istražne mjere i radnje kako bi bile utvrđene tačne okolnosti i uzrok požara - navode iz PU Banja Luka.

Ulica Nikole Pašić jučer je pet sati bila blokirana za saobraćaj, sve do okončanja uviđaja. Tragovi na licu mjesta ukazuju na to da je požar podmetnut, ali za sada nije poznato šta je motiv paljevine. U obližnjem parku policija je jučer omotala žute trake oko nekolicine stabala između kojih su pronađeni određeni tragovi za koje se sumnja da su povezani s paljevinom.

Za vrijeme uviđaja Šovljakov je sjedio u obližnjem kafiću, a nakon toga je, s dva kofera u rukama, u pratnji policije otišao da da izjavu u PU Banja Luka.

Više o temi Banja Luka

NA VRH

Podijeli članak na