SRBIJA

Šok u Šidu: Jedva punoljetni migrant silovao majku troje djece iz Afganistana

Dvadesetpetogodišnja A. N. o zločinu je šutila sve dok nije shvatila da je trudna

Ženu napastvovao pred njenom djecom

Telegraf

17.9.2018

Državljanka Avganistana A. N. (25) prijavila je policiji da je silovana u prihvatnom centru za migrante u Adaševcima kod Šida i nakon toga ostala je trudna. Nju je, kako piše "Telegraf", više puta napastvovao A. A. (18), a zlostavljao ju je u sobi naočigled njenih troje maloljetne djece od 11, devet i dve godine.

Nesrećna žena se obratila za pomoć i prijavila silovatelja tek nakon nekoliko nedelja, kada je saznala da je u drugom stanju. Kobne noći A. A. je oko jedan sat poslije ponoći pokucao na vrata žrtve, navodno da traži hljeb.

- Ne sluteći šta će se desiti, djevojka mu je otvorila i krenula da mu da parče hljeba. Mladić je tada skočio na nju, oborio ju na krevet i počeo da je ljubi.  Ona se sve vrijeme opirala i molila napasnika da je pusti, ali on nije odustajao. Njeni krici probudili su i dječicu koja su počela da vrište i plaču, ali manijaka ni to nije spriječilo da im siluje majku. Nakon dva sata iživljavanja, izašao je iz sobe - kaže izvor.

Prema njegovim riječima, mladić je još nekoliko puta dolazio kod nje u sobu i uvek bi imali seks mimo njene volje.

- Ona iz straha za bezbjednost sebe i svoje dece nije prijavila slučaj - dodaje izvor.

Mesec dana kasnije, žena je imala mučnine, pa se obratila doktoru u Prihvatnom centru.

- Odmah joj je zakazan ginekološki pregled u Domu zdravlja Šid, a ljekari su joj saopštili da je trudna - navodi sagovornik.

Čim je saznala da je u drugom stanju, zahtijevala je prekid trudnoće i prijavila manijaka policiji.

Molila je ljekare da joj urade abortus istog momenta, govorila je da je samohrana majka i da ne zna kako da se izbori ni sa troje djece. Međutim, oni su joj saopštili da se taj zahvat plaća s obzirom na to da je trudnoća u redu i da nema nikakvih kompliakcija - zaključuje izvor.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.