KIKINDA

Skočio je s devetog sprata zgrade zbog djevojke

Nakon što je dječak skočio s zgrade u centru Kikinde u nedjelju navčer, njegod djed Miroljub Stamatović (63) tvrdi da je dječak to učinio zbog djevojke

Stamatović: Čuo sam da su se posvađali. (Kurir.rs)

Kurir

19.9.2018

Nakon što je dječak skočio s zgrade u centru Kikinde u nedjelju navčer, njegov djed Miroljub Stamatović (63) tvrdi da je dječak to učinio zbog djevojke.

- Više puta mi je rekao da ima djevojku. Govorio sam mu da je još mlad i da mu je to simpatija. Čuo sam da su se posvađali dok je s klubom bio u kampu, pošto trenira kik-boks. Razišli su se, ali je vjerovatno u nedjelju navečer pokušao da je zove, da se vide. Navodno je govorio da će skočiti s zgrade ako ona ne izađe. Međutim, djevojčica je, koliko čujem, zakasnila na sastanak, a unuk je u međuvremenu skočio.

Iako se zgrada zaključava i ima interfon, brava je u kvaru, pa se ulazna vrata otvaraju ako se samo malo jače gurnu.

- Osim djevojke, ne vidim drugi razlog da ovako nešto uradi. Uvijek sam mu govorio da su mu moja vrata otvorena ukoliko bude imao probleme s ocem i maćehom. Na oca se nije žalio. Nije od mene tražio novac, osim da dopuni telefon ili da nešto pojede i popije. Povremeno bismo mu kupili garderobu. Njegova majka, moja kćerka Miroslava (35) živi u Novom Sadu s još dvoje djece, a on je nakon razvoda ostao da živi s ocem - priča Stamatović i naglasio je da mu je u ovom trenutku najvažnije da se njegov unuk oporavi.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.