REGION

U vatrenom obračunu u Zagrebu ranjen muškarac

Na licu mjesta našao se Domagoj Zovak, jedan od urednika satirične emisije ''Prime Time''

Arhiv

Index.hr

22.9.2018

Sinoć je u Zagrebu došlo do nove pucnjave, u blizini zagrebačke autobuske stanice. Policija je dojavu o pucnjavi zaprimila oko 20.40 sati., a za Index je potvrđeno da se incident dogodio blizu jedne zagrebačke raskrsnice.

- Oko 20.40 sati smo primili dojavu da je došlo do pucnjave na raskrsnici Držićeve ulice i ulice Grada Gospića. Jedna osoba je samoinicijativno zatražila pomoć u traumatološkoj bolnici, a nekoliko je osoba u policijskoj stanici - rekao je Drago Barišić, načelnik VIII policijske stanice koji je na terenu dao izjavu novinarima u 23 sata. 

Ranije se govorilo o više osoba u bolnici.

Uviđaj je trajao nekoliko sati, osim na cesti, policajci su tražili tragove i po tramvajskim šinama, a tokom trajanja uviđaja cijela raskrsnica je bila zatvorena za saobraćaj.

Kako neslužbeno saznaje Index, do obračuna je došlo kada su iz automobila pred raskrsnicom Držićeve i Vukovarske počeli pucati.

Vidio sam bradatog kako skače na Audi

Na licu mjesta našao se Domagoj Zovak, jedan od urednika satirične emisije ''Prime Time''.

- Znači, bio sam jedan auto ispred ovoga. Čujem pucnjeve iza sebe. U retrovizoru vidim ljude kako se saginju u autu iza mene. U desnom retrovizoru vidim debila bradatog kako skače na haubu Audija, upada u auto i bježi kroz zeleno dalje niz Vukovarsku. Bile su neke strane registracije na PH. Neka neko prenese policiji, ja moram raditi "Prime Time". Sorry - napisao je Zovak na svom Facebooku. 

Jedan čitalac javio se Indexu i kazao kako se moglo čuti pet pucnjeva. I on, također, spominje Audi, koji je potom odjurio prema Lisinskom.

Druga pucnjava u desetak dana

Kako navodi Index, ovo je druga pucnjava u Zagrebu u samo desetak dana. Prošlu srijedu na zagrebačkom Vukomercu, neposredno pored osnovne škole, sukobile su se dvije romske porodice.


Printscreen

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.