PODGORICA

Vladan Rogošić, zajedno s Boljevićem i Rakočevićem, izradio napravu velike razorne moći

Interventna policija 27. juna u vozilu Fiat Punto, u kojem su bili Marko Boljević i Danilo Rakočević, pronašla improviziranu eksplozivnu napravu težine 300 grama

Boljević nakon ispitivanja pušten na slobodu

Cdm.me

25.9.2018

Podgorička policija uhapsila je Vladana Rogošića (39) iz ovog grada zbog sumnje da je s Markom Boljevićem i Danilom Rakočevićem izradio eksplozivnu napravu, saopćeno je iz Uprave policije.

On je, kako se sumnja, u junu ove godine, zajedno s Boljevićem i Rakočevićem, izradio eksplozivnu napravu velike razorne moći, težine oko 300 grama, a koju su njih dvojica nedozvoljeno prevozili.

Podsjećamo, interventna policija je 27. juna ove godine u ulici Kralja Nikole u Podgorici, pretresla vozilo Fiat Punto, u kojem su se nalazili Boljević i Rakočević.

Tom prilikom policajci su iza vozačevog sjedišta pronašli improviziranu eksplozivnu napravu.

- O događaju je tada obaviješten tužilac koji je naložio vještačenje, a Boljević i Rakočević su tog dana uhapšeni zbog sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Rogošić je priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je za njega donio rješenje o zadržavanju do privoda sudiji za istragu - navode iz policije.

Odlukom sudije za istrage Osnovnog suda Boljević je pušten da se brani sa slobode.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.