TUGA U NOVOM SADU

Preminuo tinejdžer koji se slučajno pred drugovima upucao u glavu

Poslije nedelju dana intenzivne borbe za život nesrećnog 17- godišnjaka ljekari nisu uspjeli da ga spase zbog izuzetno teških povreda

Nastradali Ognjen T. (17). Facebook

Blic

28.9.2018

Novosađanin Ognjen T. (17) koji se prije nedjelju dana slučajno upucao u glavu preminuo je danas oko podneva u Dečjoj bolnici, saznaje "Blic".

Ovu informaciju za potvrdili su i nadležni u toj zdravstvenoj instituciji čiji ljekari i poslije nedelju dana intenzivne borbe za život nesrećnog mladića nisu uspjeli da ga spase zbog izuzetno teških povreda.

Ognjena je metak kalibra 9 milimetara pogodio u predjelu između obraza i sljepoočnice, a prelimirani rezultati istrage pokazali su da u ovom incidentu nema elemenata krivičnog djela, odnosno da povrede nesrećnom mladiću nije zadalo drugo lice.

- Istragom je utvrđeno da se mladić igrao pištoljem Zastava CZ – 88 te da je vjerovatno usljed nestručnog rukovanja pištolj opalio, a hitac ga je pogodio u glavu. To su potvrdili i svjedoci, a Ognjena T. su policajci i ljekari službe Hitne pomoći zatekli u besvjesnom stanju sa pištoljem u ruci. Budući da mu je pištolj bio grčevito stisnut u šaci, došli smo do zaključka da je došlo do samoranjavanja – priča za ’’Blic’’ izvor iz policije.

Dodaje i da sudeći prema izjavama svjedoka mladić nije imao namjeru sebi da oduzme život te da je zaključeno da je definitivno riječ o nesrećnom slučaju.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.