CRNA GORA

Našli joj u kući pištolje: Potvrđena optužnica protiv Danijele Kisić-Petrović

Policija je nakon hapšenja optužene saopćila da je njenim lišavanjem slobode spriječena likvidacija jedne osobe, čije ime nisu htjeli da spomenu

Optužena Danijela Kisić držala oružje

Cdm.me

2.10.2018

Osnovni sud u Podgorici je potvrdio optužnicu protiv slikarke Danijele Kisić-Petrović (65), koja se tereti da je izvršila krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Optužnicom je predstavljeno da je okrivljena 17. decembra 2017. godine u naselju Mirovica u Baru, u porodičnoj kući, neovlašteno držala veću količinu vatrenog oružja i municije kategorije “A” i to automatski pištolj sa okvirom bez municije i sa rezervnim okvirom sa 30 komada municije, automatski pištolj sa okvirom sa 20 komada municije, tri okvira za automatski pištolj sa ukupno 50 komada municije, kao i revolver sa sedam komada municije. 

Policija je nakon hapšenja optužene saopćila da je njenim lišavanjem slobode spriječena likvidacija jedne osobe, čije ime nisu htjeli da spomenu.

Kisić-Petrović je u žiži javnosti godinama zbog brojnih podnesenih tužbi protiv sugrađana. Zbog toga što je često optuživala tužioce i sudije iz Bara, ali i Ulcinja, predmet je ustupljen podgoričkom tužilaštvu.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.