STRAVA U MEĐIMURJU

Provalnik brutalno pretukao staricu: Tukao je stolicom, gušio maramom

Lice joj je od udaraca bilo toliko natečeno da žena nije mogla ni govoriti

Policija na uviđaju u Maloj Subotici

Index.hr

4.10.2018

U noći s utorka na srijedu u maloj međimurskoj općini Maloj Subotici došlo je do nemilog incidenta. Naime, prema informacijama kojima raspolaže "eMedjimurje", nepoznati počinilac provalio je u kuću, a zatim pretukao vlasnicu stolicom.

- Žena živi sama i skromno. Neko joj je provalio u kuću i istukao je stolicom. Od silnih udaraca žena nije uspjela do telefona..., ispričao je anonimni izvor.

Nesretna žena s teškim je povredama prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, a čitalac "eMedjimurja", koji je želio ostati anoniman, svjedočio je njenom dolasku u bolnicu.

- Bili smo u bolnici kad su doveli ženu iz Male Subotice. Vidjeli smo da je bila izudarana do neprepoznatljivosti. Pronašli su je kćer i njen muž u jutarnjim satima - priča on.

Kako kaže, oko vrata je imala zavezanu maramu za glavu, a lice je od udaraca bilo toliko natečeno da žena nije mogla ni govoriti. Prema njegovim riječima, nije mogla dati ni iskaz policiji.

- Njena kćerka rekla je da ovo nije prvi put da je nesretna starica napadnuta. Po dolasku u kuću imali su što vidjeti - bespomoćnu ženu na podu, a cijela kuća bila je porazbijana - kazao je.

Nije mu poznato koliko je potrajalo od nemilog događaja do dolaska kćeri. Koji je bio cilj napadača nije poznato, no nesretnu su ženu, kako kaže, gušili maramom.

Događaj je potvrdio i portparol PU međimurske Nenad Risek, koji je rekao da su kriminalistička istraživanja u toku.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.