Djevojka novčano kažnjena zbog prostitucije

HRVATSKA Odluka Prekršajnog suda u Rijeci

Djevojka novčano kažnjena zbog prostitucije Adrijana Ademi (23) iz Rijeke, odranije poznata policiji, kažnjena je sa 760 kuna zbog odavanja prostituciji

Adrijana Ademi (23) iz Rijeke, odranije poznata policiji, kažnjena je sa 760 kuna zbog odavanja prostituciji.

Odlučio je tako Prekršajni sud u Rijeci, koji je izdao prekršajni nalog s novčanom kaznom nakon što je Ademi proglasio krivom.

Ademi, za koju se navodi da je nezaposlena, neudana, bez djece, sa završenom osnovnom školom i već prekršajno osuđivana, proglašena je krivom zbog toga što je još u aprilu 2015. godine objavljivala oglas sadržaja: „Zgodna crnka pruža usluge seksa. Diskrecija zajamčena". Uz oglas se navodio broj telefona za kontakt. Preko oglasa stupila bi u kontakt sa zainteresiranim klijentima, radi pružanja seksualnih usluga, navodi se u prekršajnom nalogu.

Mlada Ademi do sada je već nekoliko puta krivično prijavljivana i osuđivana, a sjedila je na optuženičkoj klupi i zbog slučajeva koji su ukazivali na to kako joj je nuđenje seksualnih usluga zna biti samo paravan za krađe i prevare.  Prošlog juna riječki Općinski sud nepravomoćno ju je osudio na godinu zatvora zbog krađa i krivotvorenja. 

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

Povezano
NA VRH