SRBIJA

Imala seks sa 14-godišnjakom, tvrdi da ga nije silovala

Lajkovac: Roditelji nisu znali šta da rade od sramote

Avaz.ba

18.10.2018

Nakon što je procurila informacija da je 21-godišnja Nataša D. u selu Jabučju kod Lajkovca u više navrata imala seks s maloljetnikom (14) iz komšiluka, isplivali su i detalji njihovog odnosa.

Otac dječaka podnio je krivičnu prijavu protiv nje, jer je napastvovala njegovog sina, dok Nataša tvrdi da nije kriva te da ju je dječak zaveo, a da je ona poklekla.

Otac dječaka za srbijanske medije je ispričao da je za aferu, koja ga je šokirala, saznao tako što ih je njegova supruga Branka slučajno zatekla u kompromitirajućoj situaciji.

- Šokirao sam se kad sam saznao za to... Nataša je zrela žena, ima već dvoje djece i dva braka iza sebe. Šta je ona imala da traži s mojim sinom - pita se otac dječaka.

On se sada plaši da će dječak poslije svega imati psihičke traume.

- Prestao je da ide u školu, slabo i jede... Ona je njega uništila. Kad je majka otkrila šta se dešava, prvo nismo znali ni šta da radimo od sramote, a onda sam odlučio da sve prijavim policiji. Njagore je bilo što je Nataša nagovarala mog sina da pobjegnu u grad i da žive zajedno - ističe Nenad.

S druge strane, Nataša tvrdi da ona nije zavela dječaka, već on nju.

- On me je muvao! Htio je seks, nagovarao me, zaveo, i ja sam poklekla i dala mu. Uradio je to svojom voljom, nisam ga silovala! - rekla je Nataša.

Dječak je rekao je da je s Natašom sve počelo bezazlenim pipkanjem, a završilo se seksom.

- Ona me je u početku pipkala po preponama, gurala mi ruke u džepove. Kasnije je htjela više, pa sam joj se prepustio... Obično smo to radili iza njene kuće. Bilo mi je lijepo - priča dječak.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.