HOROR Stravična priča iz Srbije

Bračni par iz Obrenovca iživljavao se nad ženom koja boluje od raka, tjerali je da jede izmet

Kako nezvanično saznaje "Alo.rs", žrtva uhapšenih monstruma godinama je živjela u neimaštini

Alo.rs
21.10.2018 09:40

Foto: Ilustracija

Nakon hapšenja Nenada P. (35) i njegove nevjenčane supruge Mileve M. (27) iz Velikog Polja kod Obrenovca, koji su skoro dvije godine držali u zatočeništvu Jelenu V. (28) i brutalno se iživljavali nad njom, isplivali su stravični detalji sudbine nesretne Jelene.

Kako nezvanično saznaje "Alo.rs", žrtva uhapšenih monstruma godinama je živjela u neimaštini, a prije nekoliko godina preminuo joj je suprug, nakon čega se i sama teško razboljela.

 - Jelena je rodom iz Banata. Mlada se udala, a muž joj se razbolio od raka. Dok je bio teško bolestan, brinula se o njemu, ali bolest je savladala čovjeka i on je preminuo. Poslije toga je i sama Jelena navodno oboljela od raka, zbog čega je i operirana. Sve vrijeme je živjela od socijalne pomoći. U januaru prošle godine se posvađala s roditeljima i negdje u to vrijeme Mileva M., koja joj je inače drugarica iz škole, uzela ju je pod svoje i tada je za nju počeo neviđeni pakao - kaže izvor "Kurira" i dodaje da je Mileva slagala Jelenu da će joj, ako pređe kod njih, naći dobar posao.

Jelenu je, međutim, umjesto boljeg života, sačekao užas kakav se u Srbiji ne pamti.

- Mileva i njen suprug Nenad držali su je kao roba. Oduzeli su joj dokumente i tjerali je da prosi. Uzimali su joj po 12.000 dinara socijalne pomoći, a njoj nisu davali ništa. U početku je jadna žena pokušala da pobjegne, ali nije uspjela. Mileva ju je tukla čim je stigla - ispričao je izvor za "Kurir".

''Mileva je išla toliko daleko da je nesretnu ženu čak i silovala metlom. Nokte joj je čupala kliještima, pekla ju je žaračem po tijelu i tjerala je da jede izmet. Svoju djecu je tjerala da Jeleni mokre u usta'', kaže komšija muža i žene monstruma i dodaje da je Jelena kod njih dvoje puna 22 mjeseca bila rob.

- Komšije su znale šta se dešava u toj kući, ali niko nije smio da priča o tome. Više puta su anonimno prijavljivali policiji Milevu i Nenada. Policajci su više puta dolazili, ali je Mileva uvijek govorila da komšije izmišljaju. Jelena ih se plašila i trpjela je iživljavanja jer su joj Mileva i Nenad prijetili da će je ubiti, a njeno tijelo zakopati iza kuće, tako da niko neće saznati gdje je - kaže izvor i dodaje da je policija zatekla Jelenu vezanu lancima na podu.

Tagovi

Srbija Obrenovac
NA VRH